Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Juuan terveyskeskus
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme ensisijaisesti lääketieteen lisensiaatteja Juuan terveyskeskukseen 1.1.2017 alkaen. Työ on monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä huomioiden jokaisen henkilökohtaiset toiveet työn suhteen. Töitä on tarjolla ma-pe klo: 8-16 ja lyhennetty työviikko pitkillä vastaanottopäivillä onnistuu. Palkkaus on neuvoteltavissa!
Juuan terveyskeskus on noin 4-5 lääkärin asema ja väestöpohja kyseisellä kunnalla on noin 5000 asukasta. Juuka sijaitsee noin 86 kilometrin päässä Joensuusta ja noin 120 kilometrin päässä Kuopiosta. Juuan ilta-, yö- ja viikonloppupäivystys hoidetaan Tikkamäen yhteispäivystyksessä Joensuussa. Työnkuvaan ei sisälly päivystysvelvoitetta Tikkamäellä. Työstä saa kerrytettyä terveyskeskuspalveluita erikoistumista varten. Lääkärillä on myös mahdollisuus ottaa edullinen työsuhdeasunto Mehiläisen kautta. Potilastietojärjestelmänä on Mediatri.
Kysy lisää!

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aimontiie 7, 83900 Juuka

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lääketieteen lisensiaatti Juuan terveyskeskukseen 1.1.2017 alkaen, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Juuan terveyskeskus / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Juuka , osoitteessa Aimontiie 7, 83900 Juuka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus