Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 15.06.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Virtain terveyskeskus Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetVirtain terveyskeskus on hyvin toimiva täyden palvelun terveyskeskus, johon haemme nyt sijaislääkäriä 4-5 pv/vko työpanoksella. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävä on hyvä palkkainen ja Virtain terveyskeskuksessa pääset tekemään monipuolista tk-työtä. Mikäli kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Virtain terveyskeskukseen on hyvät kulkuyhteydet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Virrat lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lääkäri Virtain terveyskeskukseen, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 15.06.2016 ja sen on julkaissut Virtain terveyskeskus / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Virrat . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus