Duunitori suosittelee
Software Developer

Attendo

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Kankaanpää
Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä
Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalat

Etsimme nyt Mehiläisen Pohjois-Satakunnan työterveyspalvelujen Kankaanpään yksikköön lääkäriä. Haemme tehtävään pitkäaikaista tekijää, jolla on aito kiinnostus työterveyshuoltoa kohtaan.Voit olla työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva, työterveyshuollosta kokemusta omaava lääkäri tai laillistettu lääkäri. Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan ja voit työskennellä tilanteesi mukaan kokopäiväisenä tai osa-aikaisena. Työnkuvana on monipuolinen työterveyslääkärin työ sekä mahdollisuus räätälöidä työnkuvaa omien mieltymysten mukaan joustavalla työajalla.
Palvelut kattavat Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoksen sekä Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian ja Siikaisten kuntien sekä alueella toimivien yritysten ja maatalousyrittäjien työterveyshuollon palvelut. Tervetuloa töihin Kankaanpäähän! Erittäin hyvä korvaus!
Työnantaja: Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä / co Mehiläinen Sijainti: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää Yhteystiedot: Olli Palkivaara olli.palkivaara@mehilainen.fi +358469214717 Sijainti Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää Ilmoitus jätetty: 29.01.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lääkäri, Työterveyshuolto Kankaanpää, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kankaanpää , osoitteessa Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 98 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa