Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy
Oma Lääkärisi Espoontori
Oma Lääkärisi -terveysasemat

Haluatko mukaan kehittämään suomalaista perusterveydenhuoltoa ilman raskasta kunnallista byrokratiaa? Tule lääkäriksi Espooseen Oma Lääkärisi Espoontorille!
Mehiläinen Terveyspalvelut Oy on tuottanut Oma Lääkärisi Espoontorin terveysasemapalveluita toukokuusta 2013 alkaen ja tulokset ovat olleet erinomaisia. Palveluiden saatavuus, asiakastyytyväisyys ja kustannustehokkuus ovat olleet huippuluokkaa.
Toimintamme keskittyy asiakaslähtöiseen potilaan kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja valmentamiseen. Mittaamme myös hoidon vaikuttavuutta monin eri mittarein ja voimme iloksemme todeta, että esimerkiksi LDL-arvon osalta hoitotavoitteessa olevien diabeetikoiden määrä on toimintamme aikana lisääntynyt 23 %:lla ja sepelvaltimopotilaista peräti 30% useampi asiakas on tällä hetkellä hoitotavoitteessa.
Potilastietojärjestelmänä Espoon kaupungin järjestelmät (Effica). Täysin remontoidut, modernit tilat sijaitsevat Espoon keskuksessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella juna-aseman vieressä. Asemalla työskentelee kokenut ja sitoutunut lääkärikunta, iso osa yleislääketieteen erikoislääkäreitä. Kaikille on suunniteltu työajat omien toiveiden mukaisesti. Lisäksi pidämme asemalla iltavastaanottoa, joka on mahdollistanut halutessa omiin toiveisiin vielä sopivamman työvuorosuunnittelun ilta-aikojen johdosta. Toisaalta kenenkään ei tietenkään tarvitse iltavastaanotolla istua ellei halua.
Helsingin yliopisto on myöntänyt yleislääketieteen erikoistumiskoulutusoikeudet Oma Lääkärisi Espoontorille keväällä 2014. Panostamme erityisesti henkilöstömme hyvinvointiin, henkilökohtaisen ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja suomalaisen perusterveydenhuollon kokonaisvaltaiseen toiminnan kehittämiseen.
Meille on avautunut paikka kokopäiväiselle yleislääketieteeseen erikoistuvalle lääkärille. Työnkuva on monipuolista yleislääkärin työtä sisältäen halutessasi myös lasten- ja äitiysneuvolatyötä. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan uudenlaisen palvelukonseptin parissa julkisella puolella, kilpailukykyisen korvauksen ja valtakunnallisen konsernin työsuhde-edut sekä urakehitysmahdollisuudet. Ole heti yhteydessä!
Työnantaja: Oma Lääkärisi Espoontori / co Mehiläinen Sijainti: Kamreerintie 7, 5 krs., 02770 Espoo Yhteystiedot: Kasperi Rasilainen kasperi.rasilainen@mehilainen.fi +358503465265 Sijainti Kamreerintie 7, 5 krs., 02770 Espoo Hakemukset: https://www.mehilainen.fi/meille-toihin/laakari-oma-laakarisi-espoontorille Ilmoitus jätetty: 17.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kamreerintie 7, 5 krs., 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lääkäri Oma Lääkärisi Espoontorille, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 17.09.2016 ja sen on julkaissut Oma Lääkärisi Espoontori / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kamreerintie 7, 5 krs., 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa