Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mäntsälän terveyskeskus Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetEtsimme lääkäriä Mäntsälän terveyskeskukseen tk-lääkärin vastaanottotehtäviin. Työskentelyn voisi aloittaa mielellään tammikuu 2017 aikana ja jatkuu ainakin kevään ajan. Työ suoritetaan 5 pv/vko ja ma - pe virka-aikaina. Työ sisältää yleislääkärin vastaanottotyötä, sekä maahanmuuttajien lääkäritarkastuksia. Potilastietojärjestelmä Pegasos. Hyvä korvaus! Kysy lisää!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Mäntsälä lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lääkäri Mäntsälän terveyskeskusvastaanottoon, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Mäntsälän terveyskeskus / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus