Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Kristiinankaupungin Perusturvakeskus
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Työmahdollisuus 1-2 lääkärille Kristiinankaupungin terveyskeskuksessa, jossa molempien kotimaisten kielten hallinta on edellytys työskentelylle. Työn pääpaino on ajanvarausvastaanotossa. Ei väestövastuuta ja oma laboratorio ja röntgen käytössäsi. Valoisat ja väljät työtilat sijaitsevat entisen Kristiinan sairaalan tiloissa. Kristiinankaupungissa ei ole viikonloppupäivystys velvoitetta. Potilastietojärjestelmä Effica, katseluoikeus keskussairaalaan kantaan (Vaasa).
Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä:
Ville Kaarela
050 468 7726 [email protected]

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lääkäri Kristiinankaupunkiin, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Kristiinankaupungin Perusturvakeskus / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus