Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Akaasia työterveysliikelaitos
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Etsimme nyt työterveysliikelaitos Akaasian Ikaalisten ja Sastamalan toimipisteeseen työterveyslääkäriä vuoden loppuun asti. Voit olla työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva tai työterveyshuollon pitkän kurssin käynyt lääkäri. Työn aloitus voidaan sopia erikseen tilanteesi mukaan ja työpanos on 3-5pv/vko. Työ pitää sisällään vastaanottoa ja normaaleja työterveyshuollon tehtäviä.
Tarjoamme erittäin hyvän palkkauksen tehtävään. Tästä sinulle mukava tehtävä työterveyshuollon parissa. Tervetuloa töihin!
Työnantaja: Akaasia työterveysliikelaitos / co Mehiläinen Yhteystiedot: Olli Palkivaara olli.palkivaara@mehilainen.fi +358469214717 Hakemukset: https://www.mehilainen.fi/meille-toihin/laakari-akaasian-tyoterveyshuoltoon-ikaalisiin Ilmoitus jätetty: 29.01.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lääkäri Akaasian työterveyshuoltoon, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Akaasia työterveysliikelaitos / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa