Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HUS-Logistiikka
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme alustavassa haussa Lohjan sairaanhoitoalueelle 1-2 kokenutta psykiatria ensi vuoden alussa alkavalle sopimuskaudelle.
Työ on pääosin kliinistä psykiatrin työtä, mutta työ pitää sisällään myös psykiatrian diagnostiikan opetusta, psykometristen menetelmien opetusta ja käytön laadunvarmistusta sekä psykiatriaan erikoistuvien lääkäreiden tieteellistä koulutusta ja työnohjausta. Työt jakautuvat niin, että kliinisen työn osuus on 80% työajasta ja loput kouluttamista.
Tehtävään haetaan kokenutta/kokeneita psykiatreja, joilla on jo useamman vuoden työkokemus erikoislääkäripapereiden jälkeenkin. Työt ovat sovittavissa koko ensi vuodelle.
Palkkaus on avoimesti neuvoteltavissa, esitä toiveesi! Yhteydenotot viimeistään 6.10 mennessä.
Työnantaja: HUS-Logistiikka / co Mehiläinen Sijainti: Stenbäckinkatu 9, Helsinki Yhteystiedot: Jussi Kaaria Jussi.Kaaria@mehilainen.fi Sijainti Stenbäckinkatu 9, Helsinki Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Stenbäckinkatu 9, Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokeneita psykiatreja Lohjan alueelle, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut HUS-Logistiikka / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Stenbäckinkatu 9, Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 98 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa