Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.01.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vantaan kaupunki sosiaali- ja terveyspalvelut Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetEtsimme lääkäriä töihin Vantaan Katriinan sairaalaan kuntoutusosastolle ja/tai Vantaan kotihoitoon/kotisairaalaan. Aloitus mielellään vielä tämän vuoden 2016 lopulla tai sovittaessa ensi vuoden 2017 alussa. Työjakson pituus sovittavissa, mutta toiveissa ainakin vuoden 2016 loppuun asti. Tämänkin jälkeen jatko mahdollinen sovittaessa. Päivätyöaika ma-pe n.37 h/vko. Potilastietojärjestelmä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Vantaa lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katriinan sairaalan ja Peijaksen sairaalan osastolääkäri!, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Vantaan kaupunki sosiaali- ja terveyspalvelut / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.12.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus