Duunitori suosittelee
Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Vantaan kaupunki sosiaali- ja terveyspalvelut
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Etsimme lääkäriä töihin Vantaan Katriinan sairaalaan kuntoutusosastolle ja/tai Peijaksen sairaalan akuuttiosastolle lokakuusta 2016 eteenpäin. Työjakson pituus sovittavissa, mutta toiveissa ainakin vuoden 2016 loppuun asti. Tämänkin jälkeen jatko mahdollinen sovittaessa. Päivätyöaika ma-pe n.37 h/vko. Potilastietojärjestelmä Graafinen Finstar. Hyvä korvaus!
Työnantaja: Vantaan kaupunki sosiaali- ja terveyspalvelut / co Mehiläinen Sijainti: Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa Yhteystiedot: Karo Vainionpaa Karo.Vainionpaa@mehilainen.fi Sijainti Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa Hakemukset: https://www.mehilainen.fi/meille-toihin/open-position/katriinan-sairaalan-ja-peijaksen-sairaalan-osastolaakari-0 Ilmoitus jätetty: 29.01.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katriinan sairaalan ja Peijaksen sairaalan osastolääkäri!, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Vantaan kaupunki sosiaali- ja terveyspalvelut / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa