Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 23.03.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yksityinen hoiva-alan yritys Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteetHaemme lääkäriä kiertämään yksityistä hoivakotia Lahdessa. Kierto tapahtuu kahden viikon välein paikan päällä. Muina aikoina hoitajilla on mahdollisuus konsultoida akuuteissa asioissa puhelimella. Näistä maksetaan erillinen korvaus. Mahdollisuus konsultoida Mehiläisen geriatria tarvittaessa. Aloitus sopimuksen mukaan. Työtehtäviin kuuluu: - yleislääkäritasoinen diagnostiikka ja hoito - hoitosuunnitelmien teko ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile eri hakusanoja.

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoivakodin kiertoa Lahdessa, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 23.03.2016 ja sen on julkaissut Yksityinen hoiva-alan yritys / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.12.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus