Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.01.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Heinolan terveyskeskus Heinolan ilta- ja viikonloppuvastaanotto Mehiläisen päivystyksetMehiläinen vastaa Heinolan virka-ajan ulkopuolisesta lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanotosta arkisin ja viikonloppuisin. Virka-ajan ulkopuolinen vastaanotto on kiireellisten, ei päivystyksellisten potilaiden vastaanottoa. Vastaanotossa on vuositasolla noin 6000 käyntiä. Vastaanottava lääkäri vastaa myös terveyskeskuksen vuodeosastojen akuuteista konsultaatiosta. Virka-ajan ulkopuolella röntgen ja laboratorio eivät ole käytössä, mutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile eri hakusanoja.

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Heinolan ilta- ja viikonloppuvastaanotto, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 29.01.2016 ja sen on julkaissut Heinolan ilta- ja viikonloppuvastaanotto / co Mehiläinen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.02.2017. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus