Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Satakunnan sairaanhoitopiiri
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme nyt kahta erikoislääkäriä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Antinkartanon kuntoutuskeskukseen keväästä alkaen. Tääällä pääset osaksi moniammatillista työryhmää sekä kehittämään Antinkartanon toimintaa. Työpanos voidaan sopia halutessasi kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Pätevyysvaatimus on yleislääketieteen, lastentautien, neurologian tai psykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Työ tapahtuu arkipäivisin klo 8.00-16.00 välillä. Tehtävässä on erinomainen palkkaus ja mahdollisuus sopia työt aikataulusi mukaisesti. Ole yhteydessä niin kerron tehtävästä lisää!
Työnantaja: Satakunnan sairaanhoitopiiri / co Mehiläinen Yhteystiedot: Olli Palkivaara olli.palkivaara@mehilainen.fi +358469214717 Hakemukset: https://www.mehilainen.fi/meille-toihin/erikoislaakareita-antinkartanoon Ilmoitus jätetty: 22.03.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mehiläinen

Yritystiedot

Toiminimi Mehiläinen Oy Y-tunnus 1927556-5 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

264 314 727 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

24 809 657 € -18 %

Henkilöstö

2 525 57

Liikevoitto-%

9 % -18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäreitä Antinkartanoon, on ilmoitettu Mehiläinen -palvelussa 22.03.2016 ja sen on julkaissut Satakunnan sairaanhoitopiiri / co Mehiläinen. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa