Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Hesburger on uusimassa toiminnanohjausjärjestelmiään ja hakee nyt Turkuun

Kokenutta Java-arkkitehtiä

Jos Java-teknologiat ovat lähellä sydäntäsi ja Linux-palvelinten hallinta on sinulle tuttua, saatat olla etsimämme henkilö. Olet hankkinut jo useampia vuosia kokemusta IT-alalta, ja toiminut osana isompia tietojärjestelmäkehityshankkeita.
Sinulla on osaamista selainpohjaisten järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä Linux-palvelinten ja niiden päällä pyörivien ohjelmistopalvelimien konfiguroinnista ja ylläpidosta. Olet jalat maassa -tyyppinen tiimipelaaja ja innostut haasteista. Olet työssäsi tiedonhaluinen ja valmis syventämään osaamistasi tarpeen vaatiessa.

Odotamme
-modernien ohjelmistotuotannon menetelmien tuntemusta, esim. jatkuva integrointi (CI)
-osaamista Linux-palvelinten konfiguroinnista ja klusteroinnista
-vähintään viiden vuoden kokemusta Java-ohjelmistokehitysympäristöistä
-tuntemusta työkalupakistamme löytyvistä teknologioista: Java EE, Vaadin Framework, Mule ESB, MySQL/MariaDB , MyBatis, Tomcat, Eclipse IDE, Jenkins, JUnit, Ant+Ivy, Subversion
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tuntemus ERP-järjestelmien kehittämisestä katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.

Arvostamme
-Vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
-Kykyä ymmärtää liiketoimintatarpeita ja hakea niihin ratkaisuja.

Haluatko mukaan?
Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työn viihtyisässä ympäristössä Turussa Aurajoen rannalla, osana osaavaa ja asialleen sitoutunutta IT-ryhmäämme. Tule osaksi tiimiämme hakemalla tehtävää 30.11.2016 mennessä lähettämällä hakemus ja CV sähköpostiosoitteeseen: rekry@hesburger.fi. Mainitse myös palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hesburger on suomalainen menestystarina ja pikaruoka-alan edelläkävijä. Tänään Hesburger-ravintoloita on yhteensä yli 400 Suomessa, Baltian maissa, Saksassa ja Venäjällä. Päivittäin ravintoloissamme aterioi keskimäärin noin 100 000 asiakasta. Ketju työllistää yli 6700 henkilöä ulkomaat mukaan luettuna.

Työnantaja: Megavest Oy Sijainti: Linnankatu 34, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sop. mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä osoitteesta heli.hagelberg@hesburger.fi Hakemukset: rekry@hesburger.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Linnankatu 34, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Megavest Oy Y-tunnus 0956023-1 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 548 005 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

92 378 € 123 %

Henkilöstö

40 -1

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Java-arkkitehti, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Megavest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Linnankatu 34, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa