Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hesburger on uusimassa toiminnanohjausjärjestelmiään ja hakee nyt Turkuun Kokenutta Java-arkkitehtiä Jos Java-teknologiat ovat lähellä sydäntäsi ja Linux-palvelinten hallinta on sinulle tuttua, saatat olla etsimämme henkilö. Olet hankkinut jo useampia vuosia kokemusta IT-alalta, ja toiminut osana isompia tietojärjestelmäkehityshankkeita. Sinulla on osaamista selainpohjaisten järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä Linux-palvelinten ja niiden päällä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Turku rakennussuunnittelu Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Megavest Oy Y-tunnus 0956023-1 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Java-arkkitehti, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Megavest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus