Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Megaklinikka on kasvava ja kansainvälistyvä terveydenhuoltoalan teknologiayritys. Uniikki ja innovatiivinen toiminnanohjausjärjestelmämme on käytössä sekä klinikoillamme Helsingissä ja Tukholmassa, että useassa suomalaisessa kunnassa. Haemme nyt joukkoomme System Specialistia osaksi ketterää IT-tiimiämme. Kehität ja ylläpidät Megaklinikan palvelininfrastruktuuria, tietoverkkoja, tietokoneita ja ohjelmistoja. Yhdenmukaistat palvelininfrastruktuurimme konfiguraationhallintatyökalujen avulla ja hallinnoit toimipisteidemme välisiä ja sisäisiä verkkoyhteyksiä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Megaklinikka Oy Y-tunnus 2345414-4 Toimiala Hammaslääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, System Specialist, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Megaklinikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa