Duunitori suosittelee
Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Megaklinikka on kasvava ja kansainvälistyvä terveydenhuoltoalan teknologiayritys. Uniikki ja innovatiivinen toiminnanohjausjärjestelmämme on käytössä sekä klinikoillamme Helsingissä ja Tukholmassa, että useassa suomalaisessa kunnassa. Haemme nyt joukkoomme System Specialistia osaksi ketterää IT-tiimiämme. Kehität ja ylläpidät Megaklinikan palvelininfrastruktuuria, tietoverkkoja, tietokoneita ja ohjelmistoja. Yhdenmukaistat palvelininfrastruktuurimme konfiguraationhallintatyökalujen avulla ja hallinnoit toimipisteidemme välisiä ja sisäisiä verkkoyhteyksiä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Megaklinikka Oy Y-tunnus 2345414-4 Toimiala Hammaslääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, System Specialist, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Megaklinikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus