Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

User Experience Lead

Elisa Appelsiini

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Phillips-Medisize tarjoaa terveydenhuoltoalan yrityksille kokonaisvaltaisia tuotesuunnittelu- ja valmistuspalveluja. Toimimme asiakaslähtöisesti ja valmistamme mm. erilaisia lääkeannostelulaitteita, terveydenhuolto- ja laboratorioalan laitteita ja tarvikkeita, lääkepakkauksia sekä lääkintä- ja diagnostiikkavälineitä. Phillips-Medisizella on tuotantoa Pohjois-Amerikassa, Aasiassa sekä Euroopassa, jossa tehtaat sijaitsevat Kontiolahden lisäksi Hollannissa, Irlannissa, Sveitsissä ja Tsekin tasavallassa. Koko yhtiön liikevaihto on yli 700 miljoonaa USD ja henkilöstömäärä on yli 4300, joista Euroopassa yli 1000.

Etsimme Ensolantien tehtaallemme laatuorganisaatioon

QA Manageria

Toimit Ensolantien yksikön laadunvarmistusorganisaation esimiehenä ja vastaat tiimin työskentelyn ohjaamisesta ja osaamisen kehittämisestä. Asiantuntijaroolissa työskentelet hyvin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja tuotannon kanssa ja vastaat siitä, että Ensolantien yksikössä valmistetut tuotteet täyttävät vaatimukset ja voidaan vapauttaa asiakkaalle. Tehtäviisi kuuluu tuotantolinjan tukeminen, opastaminen ja toiminnan sekä toimintatapojen kehittäminen laatuun liittyvissä asioissa sekä päivittäinen asiakaskommunikointi ja raportointi asiakkaalle laatuun liittyvissä asioissa. Lisäksi vastuullasi on mm. laatujärjestelmän mukaisten tuotekohtaisten dokumenttien hyväksyntä, asiakirjojen laadinta sekä hallinta yhteistyössä muun laatuorganisaation ja tuotannon organisaation kanssa, tuotehistoriaselvitykset sekä asiakasvastausten ja muiden laatuun liittyvien selvitysten laatiminen tarpeen mukaan.

Teknisen koulutuksen (esim. teknikko tai insinööri) ja hyvien esimiesvalmiuksien lisäksi sinulla on tuntemusta ruiskuvalu- ja kokoonpanotekniikoista sekä laatuasioihin liittyvää työkokemusta mielellään teollisesta ympäristöstä. Kokemus esimiestehtävistä, asiakasrajapinnassa toimimisesta, medical device-teollisuudesta ja ISO 13485 standardista katsotaan eduksi.

Sinulla on hyvät organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot ja työskentelet asiakaspalveluhenkisesti ja oma-aloitteisesti. IT-järjestelmien käyttötaitosi sekä raportointi- ja dokumentointitaitosi ovat hyvät ja englannin kielen taitosi on sujuva niin suullisesti kuin kirjallisesti. Hakijoilta edellytetään lisäksi myös hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme kiinnostavan tehtäväkentän aidosti kansainvälisessä, modernissa toimintaympäristössä mielenkiintoisella toimialalla.

Työnantaja: Medisize Oy Sijainti: Ensolantie 10, 80710 LEHMO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Quality Manager Sunna Lihavainen, puh 0407520067 14.10.2016 klo 10-12. Hakemukset: Lähetä hakemuksesi ja englanninkielinen ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 24.10.2016 mennessä osoitteella: heta.lehvonen@phillipsmedisize.com. Kirjoita viestin otsikkokenttään "QA Manager". Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ensolantie 10, 80710 LEHMO

Yritystiedot

Toiminimi Medisize Oy Y-tunnus 2046714-2 Toimiala Muiden muovituotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Medifiq

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

70 435 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

12 337 000 € -30 %

Henkilöstö

388 34

Liikevoitto-%

18 % -25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, QA Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Medisize Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kontiolahti , osoitteessa Ensolantie 10, 80710 LEHMO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa