Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme projektipäällikköä tai -insinööriä Lahteen, Tampereelle tai Turkuun.

Mediset Hoivarakentajat Oy on hoivakotien ja päiväkotien KVR-urakointiin erikoistunut yritys, joka rakentaa "Avaimet käteen"-periaatteella laadukkaita rakennuksia eri puolille Suomea. Hoidamme hankkeiden projektinjohto- ja suunnittelutehtävät laadukkaasti siten, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa. Lisätietoa yrityksestämme löytyy kotisivuiltamme www.hoivarakentajat.fi

Tarvitsemme joukkoomme lisää innokkaita toimihenkilöitä hoitamaan projektien läpivientiin liittyviä tehtäviä joko itsenäisenä projektipäällikkönä tai muita projektipäälliköitä avustavana projekti-insinöörinä. Voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi rakennus- tai LVI-insinööri/-teknikko/DI, joka haluaa monipuolisia työtehtäviä innostavassa työyhteisössä.

Toimenkuvaasi kuuluu koulutuksestasi ja kokemuksestasi riippuen suunnittelun ohjausta ja suunnittelutehtäviä (ARK, RAK, LVISA), työmaavalvontaa, hankintatehtäviä, aliurakkakilpailutuksia, sopimusten laatimista yms.

Hyvät ATK-taidot, sosiaalinen luonne ja oma-aloitteisuus ovat eduksi työtehtävissä. Myös Vertex tai CADS- ohjelmien tuntemus ja suunnittelukokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, positiivisen työyhteisön, laadukkaat työkalut ja kilpailukykyisen palkkauksen muine etuineen.

Hakemukset ja lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Marttala, p. 0500-337 777, [email protected]

tai Projektipäällikkö Kalle Kemppainen, p. 0400-305 115, [email protected]

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Mediset Hoivarakentajat Oy Y-tunnus 2406791-2 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 585 000 € 61 %

Liiketoiminnan tulos

526 000 € 55 %

Henkilöstö

4 1

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Mediset Hoivarakentajat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus