Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Medilaser Oy on Suomen suurin vaativaan silmäkirurgiaan keskittynyt yksityinen klinikka. Erikoisalaamme ovat nykyaikaiset taittovirhe- ja kaihileikkaukset. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla eri puolilla Suomea.

Haemme Espoon toimipisteeseen osa-aikaista/tarvittaessa työhön kutsuttavaa sairaanhoitajaa leikkaussali- ja vastaanottotyöhön. Arvostamme asiakaspalvelualttiutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Web-osoite: http://www.medilaser.fi Työnantaja: Medilaser Oy Sijainti: 02230 ESPOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: merja.nurmilehto@medilaser.fi Hakemukset: Hakemukset ja ansioluettelot sähköpostitse: merja.nurmilehto@medilaser.fi ja johanna.vuorela@medilaser.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02230 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Medilaser Oy Y-tunnus 1493378-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Medilaser Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02230 - Espoo , osoitteessa 02230 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa