Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tuottaja / projektipäällikkö Bermudalaisten pätevä, mutta hilpeä joukko kasvaa kasvamistaan. Etsimmekin nyt tuottaja-projektipäällikköä huolehtimaan päivittäisen projektiarjen sujuvuudesta yhdessä tiimin kanssa. Haussa on jo kokemusta media-alalta kerännyt ammattilainen, joka vetäisi niin videotiimimme tuotantoja kuin muitakin markkinointiprojektejamme. Kokemuksen lisäksi olet hyvin kartalla nykypäivän mainostoimiston työkentästä. Tuottaja-projektipäällikkönä vastaat projekteissa budjetoinnista, aikatauluista, resursoinnista ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Tampere kulttuurialan tehtävät Tampere media Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere hallinto, yleiset toimistotyöt kulttuurialan tehtävät media musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mediayhtiö Bermuda Oy Y-tunnus 2358530-4 Toimiala Mainostoimistot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuottaja / projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Mediayhtiö Bermuda Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus