Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Etsimme Front-end / full-stack web developeria kehittämään Procus-ohjelmistoamme. Tarjoamme avainpaikan vaativien käyttöliittymäprojektien, tietokantapohjaisten web-sovellusten sekä monimediajulkaisujen automatisoinnin parissa. Tehtävään kuuluu Procus-ohjelmiston moduulien suunnittelua, julkaisutoiminnan kehitystä sekä tuotetietoja hyödyntävien sovellusten ohjelmointia.

Toivomme hakijalta web-ohjelmointikokemusta ja mielellään osaamista seuraavista kielistä ja tuotteista:

- Javascript (Angular, Backbone tuntemus eduksi),
- CSS & HTML (Bootstrap tuntemus eduksi),
- Backend puolelta hyödyksi myös: MySQL,
- Perl (Moose, Template-Toolkit, etc.),
- sekä esim. Redis- ja Elasticsearch-tuntemus

Tarjoamme mukavan kasvuhakuisen työilmapiirin, ammatillisia haasteita, vaativien asiakkaiden laaja-alaisia toimeksiantoja, paljon töitä ja varmasti kilpailukykyiset edut. Vakituinen työsuhde voi alkaa heti.

Mediaviisi Oy on vuonna 1992 perustettu ohjelmistotalo. Toimitamme edistyksellisiä julkaisu- ja tuotetiedonhallintajärjestelmiä asiakkaillemme, joille on yhteistä suuri määrä hallittavaa tietoa. Tuotetietojen hallintaan kehittämämme Procus-ohjelmistot mahdollistavat asiakaskohtaisen räätälöinnin ja soveltuvat siten kaikentyyppisten yritysten käyttöön. Asiakkaamme ovat pääasiassa suuria ja keskisuuria vientiyrityksiä, joille kustannustehokas tuotetietojen hallinta ja jakelu on kilpailuetu. Yrityksemme sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Web-osoite: http://www.mediaviisi.fi Työnantaja: Mediaviisi Oy Sijainti: Upseerinkatu 3 C, 02600 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Välittömästi Yhteystiedot: KAUSTE AKU, Puh: 0103205223, 0503218452, aku.kauste@mediaviisi.fi Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Upseerinkatu 3 C, 02600 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Mediaviisi Oy Y-tunnus 0894146-2 Toimiala Painamista ja julkaisemista edeltävät palvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

538 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

17 000 € 70 %

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Front-end / full-stack web developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Mediaviisi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Upseerinkatu 3 C, 02600 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus