Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Front-end / full-stack web developeria kehittämään Procus-ohjelmistoamme. Tarjoamme avainpaikan vaativien käyttöliittymäprojektien, tietokantapohjaisten web-sovellusten sekä monimediajulkaisujen automatisoinnin parissa. Tehtävään kuuluu Procus-ohjelmiston moduulien suunnittelua, julkaisutoiminnan kehitystä sekä tuotetietoja hyödyntävien sovellusten ohjelmointia. Toivomme hakijalta web-ohjelmointikokemusta ja mielellään osaamista seuraavista kielistä ja tuotteista: - Javascript (Angular, Backbone tuntemus eduksi), - CSS & HTML ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mediaviisi Oy Y-tunnus 0894146-2 Toimiala Painamista ja julkaisemista edeltävät palvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Front-end / full-stack web developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Mediaviisi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus