Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mediamyyjä saa paikan! Laajentuva mediatuoteperheemme tarvitsee palvelukseensa uusia mediamyyjiä, myyntineuvottelijoita, sekä printin että sähköisen median ilmoitusten, markkinointiviestinnän ja sisältöpalvelujen myyntiin. Myyntityömme on itsenäistä asiakkaiden puhelinkontaktointia ja heidän palvelemistaan heidän mediatarpeissaan. Myytäviä tuotteita ovat mm. - lehti-ilmoitukset yrityskohdisteisiin lehtiin (jakelu vain yrityksille) - lehti-ilmoitukset kotitalouksiin jaettaviin messulehtiin - markkinointiviestintäpaketit, joihin kuuluu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Oulu myyntialan tehtävät Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mediarautio Oy Y-tunnus 2514630-5 Toimiala Paikallislehtien ja harvemmin ilmestyvien sanomalehtien kustantaminen Rinnakkaistoiminimet MessuSanomat, RakentajaMessuSanomat, SenioriMessuSanomat, EteenpäinMessuSanomat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Mediarautio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa