Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Jos olet myyntityöstä kiinnostunut ammattilainen tai alalle pyrkivä tulevaisuuden huippumyyjä, niin perehdy yrityksemme tarjoamaan mahdollisuuteen. Koulutamme valitut henkilöt tulevaan työtehtävään.

Työnkuvasi muodostuu digitaalisten media- ja mainosratkaisuiden (Facebook, Google AdWords, YouTube, Display, Remarketing ja Microsoft Bing) yritysmyynnistä. Tuotesalkkuusi kuuluvat myös verkkokauppa- ja kotisivuratkaisut.

Digitaaliset mediaratkaisut ovat pelkästään tuloksiin sidottuja mediakampanjoita, jotka palvelevat asiakkaita raportoitavalla käyttökokemuksella.

Kontaktoit asiakkaita puhelimitse ja tarjoat heille tuloksiin perustuvia palveluratkaisuja. Tarvittaessa neuvottelet suoraan asiakkaidesi kanssa kasvotusten.

Työ vaatii paneutumista asiakkaiden todellisiin tarpeisiin, mutta myös myynnillistä päättäväisyyttä viedä asia loppulliseen ostopäätökseen.

Olet siis yritysasiakkaidesi media- ja markkinointikonsultti, joka auttaa heitä uusasiakashankinnassa digimarkkinoinnin keinoin.

Tarjoamme sinulle:

- Turvallisen takuupalkkauksen

- Luultavasti kaupungin palkitsevimman kokonaispalkkauksen

- Parhaimmat tuotteet myyntimenestyksen varmistamiseksi

- Loistavan sijainnin kaupungin keskustassa

- Hyvät työpaikkaedut

- Lyhennetyn työviikon mahdollisuus

- Mahdollisuuden todellakin tienata kasvavilla digimediamarkkinoilla

Työtehtävät alkavat yhdessä sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostitse!

Web-osoite: http://www.markkinointivoima.com Työnantaja: Mobiilimarkkinointi Voima Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaisesti Yhteystiedot: turku@markkinointivoima.com Hakemukset: turku@markkinointivoima.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Agenttimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Mobiilimarkkinointi Voima. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa