Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme liiketoimintapäällikköä johtamaan Sähköisten palvelujen liiketoimintaa. Olet liiketoimintapäällikkö-tiimin jäsen ja raportoit liiketoimintajohtajallemme. Liiketoimintapäällikkönä johdat kokonaisvaltaisesti Sähköisten palvelujen -liiketoimintayksikön liiketoimintaa ja myyntiä. Sähköisten palvelujen tuotekehitys ja kaupallistaminen on toimenkuvasi ydintä. Laadit kaupalliset toimintasuunnitelmat, määrität tavoitteet, budjetoit ja seuraat toteutumaa. Olet vastuussa oman liiketoimintayksikkösi päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta. Omalla ja tiimisi työskentelyllä varmistat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Turku johto- ja päällikkötason hallintotehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Medbit Oy Y-tunnus 2153504-7 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liiketoimintapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Medbit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus