Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme liiketoimintapäällikköä johtamaan Sähköisten palvelujen liiketoimintaa. Olet liiketoimintapäällikkö-tiimin jäsen ja raportoit liiketoimintajohtajallemme. Liiketoimintapäällikkönä johdat kokonaisvaltaisesti Sähköisten palvelujen -liiketoimintayksikön liiketoimintaa ja myyntiä. Sähköisten palvelujen tuotekehitys ja kaupallistaminen on toimenkuvasi ydintä. Laadit kaupalliset toimintasuunnitelmat, määrität tavoitteet, budjetoit ja seuraat toteutumaa. Olet vastuussa oman liiketoimintayksikkösi päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta. Omalla ja tiimisi työskentelyllä varmistat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Turku päällikkötason positiot Turku johto- ja päällikkötason hallintotehtävät päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Medbit Oy Y-tunnus 2153504-7 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liiketoimintapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Medbit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20520 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus