Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Developer Java ja ripaus muutakin - Medanets yrityksenä Medanets on vankan pohjatyön jälkeen hyvin kasvuvauhdissa oleva vakaa yritys joka tekee omaa tuotettaan sairaanhoitajien käyttöön helpottamaan ja mobilisoimaan heidän työtänsä vapauttaen enemmän hoitoaikaa sille tärkeimmälle - potilaalle. Repussa on pari muutakin tuotetta, paikallisesti räätälöity kolmannen osapuolen kehittämä mobiiliratkaisu lääkäreille ja ranneketulostusjärjestelmä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Oulu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Medanets Oy Y-tunnus 1889950-1 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Developer, Java, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Medanets Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus