Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Med Group Oy on suomalainen ensihoito-, lääkäri-, hoiva- ja hammaslääkäripalveluita tarjoava yritys, joka työllistää yli 1200 työntekijää eri puolilla Suomea. Tuotamme pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa asiakkaiden koteihin avustajapalvelua. Toimintamme kasvaessa etsimme hoivapalveluiden toimialalle

PALVELUKOORDINAATTORIA Vantaalle

Toimit palvelukoordinaattorina Med Groupin Hoivapalvelutiimissä. Vastaat hoivapalveluiden operatiivisesta toiminnasta osoitetulla alueella.

Työnkuvaan kuuluu mm. vastaaminen asiakkuuksista, rekrytoinnista ja työvuorosuunnittelusta osoitetulla alueella. Työskentelet henkilökohtaisten avustajien ja hoitajien esimiehenä ja hoidat asiakas- sekä sidosryhmäsuhteita. Arvostamme rautaista asennetta ja sitä, että toimeenpanet asioita aktiivisesti eteenpäin, olet joustava ja opit uutta sekä haluat kehittää itseäsi.
Työ on pääasiassa toimistotyötä.

Työ sopii erinomaisesti sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaiselle, joka etsii haasteita ja erilaista työtä. Eduksi katsotaan soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (esim. lähihoitaja, sosionomi). Toimintamme lähtökohtia ovat vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys.

Edellytämme sinulta:
- Organisointikykyä hektisessä toimintaympäristössä
- Oma-aloitteellisuutta
- Joustavuutta ja paineensietokykyä

Etsimme ennen kaikkea persoonaa, joka soveltuu dynaamiseen ja kasvavaan työyhteisöön ja on halukas kehittämään omaa osaamistaan.

Web-osoite: http://www.medgroup.fi Työnantaja: Med Group Oy Sijainti: Pakkalankuja 6, 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut arkisin klo. 8-16 Mari Kekäläinen 044 7735201 Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: mari.kekalainen@medgroup.fi. Otsikoi viestisi "Koordinaattori, Vantaa". Ilmoitus jätetty: 18.09.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pakkalankuja 6, 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Med Group Oy Y-tunnus 2080120-0 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut Rinnakkaistoiminimet Avustajapalvelut Med Group, Aina Avuksi Med Group

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

17 167 984 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

-523 787 € -286 %

Liikevoitto-%

-3 % -250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelukoordinaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.09.2016 ja sen on julkaissut Med Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Pakkalankuja 6, 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa