Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ESIMIESHARJOITTELIJOITA Haemme Porin McDonald's-ravintolaan esimiesharjoittelijoita. Koulutus tehtävään kestää 3-6 kuukautta hakijan aiemmasta osaamisesta riippuen. Kysymyksessä on vakituinen, toistaiseksi voimassa oleva työ, jota tehdään kaikkina vuorokauden aikoina. Tehtävä vaatii: - vahvoja ihmissuhdetaitoja ja kykyä kommunikoida haastavissa tilanteissa - erinomaista paineensietokykyä - kiinnostusta ja valmiuksia johtaa ihmisiä muuttuvissa tilanteissa - kykyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Pori ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pori ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi McDonald's Oy Y-tunnus 0196190-3 Toimiala Kahvila-ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut McDonald's Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus