Duunitori suosittelee
Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ESIMIESHARJOITTELIJOITA Haemme Porin McDonald's-ravintolaan esimiesharjoittelijoita. Koulutus tehtävään kestää 3-6 kuukautta hakijan aiemmasta osaamisesta riippuen. Kysymyksessä on vakituinen, toistaiseksi voimassa oleva työ, jota tehdään kaikkina vuorokauden aikoina. Tehtävä vaatii: - vahvoja ihmissuhdetaitoja ja kykyä kommunikoida haastavissa tilanteissa - erinomaista paineensietokykyä - kiinnostusta ja valmiuksia johtaa ihmisiä muuttuvissa tilanteissa - kykyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Pori ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pori ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi McDonald's Oy Y-tunnus 0196190-3 Toimiala Kahvila-ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut McDonald's Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus