Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimintamme kasvaa ja kehittyy tämän johdosta haemme joukkoomme kiinteistöhuollon vahvistukseksi ulkoaluetyöntekijää vastaamaan asiakaskiinteistöjemme ulkopuhtaanapidosta helsingin keskustan alueella. Tehtävä pitää sisällään kiinteistönhoidon ulkotöitä mm. roskakierrokset, käsilumityöt ja hiekoitukset sekä muita monipuolisia ulkoalueidenhoitotehtäviä asiakaskohteissamme Helsingin keskustassa. Työtä tehdään pääsääntöisesti varhaisissa aamuvuoroissa klo 05.00-13.00 sekä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hakijalta odotamme hyvää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mc Clean Kiinteistöhoito Oy Y-tunnus 0917478-7 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ulkoaluetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Mc Clean Kiinteistöhoito Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus