Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helpmax siivous- ja kotihoitopalvelut on oululainen kotien palveluyritys. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 40 siivous- ja kotihoitopalvelutyöntekijää. Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa kotisiivouksia, toimisto- ja toimitilasiivouksia sekä ikkunoiden pesua. Helpmax tarjoaa siivous- ja kotihoitopalveluita Oulussa, Kempeleessä, Kiimingissä, Tyrnävällä, Limingassa, Oulunsalossa, Haukiputaalla, Muhoksella, Utajärvellä ja Iissä. Haemme nyt osaavaan ja reippaaseen joukkoomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Oulu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maxivo Oy Y-tunnus 2218733-9 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Profimax, Helpmax

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Maxivo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus