Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Helpmax siivous- ja kotihoitopalvelut on oululainen kotien palveluyritys. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 40 siivous- ja kotihoitopalvelutyöntekijää. Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa kotisiivouksia, toimisto- ja toimitilasiivouksia sekä ikkunoiden pesua. Helpmax tarjoaa siivous- ja kotihoitopalveluita Oulussa, Kempeleessä, Kiimingissä, Tyrnävällä, Limingassa, Oulunsalossa, Haukiputaalla, Muhoksella, Utajärvellä ja Iissä.

Haemme nyt osaavaan ja reippaaseen joukkoomme KOTISIIVOUSTYÖNTEKIJÖITÄ. Työtehtävät ovat osa- tai kokoaikaisia. Työsopimus toistaiseksi voimassa.

Me arvostamme siivoustyötä ja toivomme, että se on myös sinulle tärkeä työmuoto. Olethan reipas ja huolellinen työssäsi. Myös iloinen asenne ja sosiaalisuus on tärkeää asiakaspalvelutyössä. Sinulla on hyvä suomenkielen taito ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Ajokortti ja oma auto on välttämätön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsenäiseen ja vaihtelevaan työhön joustavilla työajoilla. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7.30-16.30, mutta myös satunnaisesti ilta- ja viikonloppu töitä.

Aiempaa työkokemusta siivoustyöstä ei vaadita. Uusille työntekijöille pidämme henkilökohtaisen perehdyttämiskoulutuksen, jossa myös mahdollinen aiempi osaamisesi huomioidaan.

Avoimet työhakemukset osoitteella eija.saranen@helpmax.fi

Kaikki yhteydenotot sähköpostilla, puhelintiedusteluihin emme vastaa.

Web-osoite: http://www.helpmax.fi Työnantaja: Maxivo Oy Sijainti: Alasintie 3-7, 90400 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: eija.saranen@helpmax.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Alasintie 3-7, 90400 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Maxivo Oy Y-tunnus 2218733-9 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Profimax, Helpmax

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 219 294 € 40 %

Liiketoiminnan tulos

-113 817 € -232 %

Henkilöstö

52 10

Liikevoitto-%

-9 % -125 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Maxivo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Alasintie 3-7, 90400 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa