Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme korjausrakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme kahta VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA vastaamaan pääkaupunkiseudulla sijaitsevien linjasaneeraushankkeiden työmaatoteutuksesta. Asiakkaamme tilauskanta on erinomainen ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Etsimämme henkilöt kykenevät ottamaan vastuun projektin taloudellisesta menestyksestä, pystyvät oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä yhteistyöhön eri tahojen kanssa. Tehtävään soveltuva koulutus on rakennusmestari tai -(diplomi)insinööri. Hae tehtävään täyttämällä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Espoo johtajapositiot Espoo työnjohtajat Espoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Espoo tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohtajat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maximus Oy Y-tunnus 1657669-6 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava työnjohtaja pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Maximus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02200 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus