Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Helsinki

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme korjausrakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme kahta VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA vastaamaan pääkaupunkiseudulla sijaitsevien linjasaneeraushankkeiden työmaatoteutuksesta. Asiakkaamme tilauskanta on erinomainen ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Etsimämme henkilöt kykenevät ottamaan vastuun projektin taloudellisesta menestyksestä, pystyvät oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä yhteistyöhön eri tahojen kanssa. Tehtävään soveltuva koulutus on rakennusmestari tai -(diplomi)insinööri. Hae tehtävään täyttämällä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Espoo johtajapositiot Espoo työnjohtajat Espoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Espoo tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohtajat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maximus Oy Y-tunnus 1657669-6 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava työnjohtaja pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Maximus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus