Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme nokkamiestä sähköasennuksiin pääkaupunkiseudulle. Sinulla on laaja osaaminen erilaisista sähköasennuksista, kyky hallita kokonaisuuksia ja viet työt aina alusta loppuun. Tulet erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja pystyt tarvittaessa motivoimaan muita. ODOTAMME sinulta: Aikaisempaa kokemusta projektin johtamisesta linjasaneerauskohteista tai uudisrakentamisesta. Kokemusta sinulta löytyy yli 5 vuotta. TYÖTEHTÄVIISI kuuluu: Hankinnat Projektinjohto Aikatauluttaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Espoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maximus Oy Y-tunnus 1657669-6 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja nokkamies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Maximus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus