Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme sähköasentajia huoltoasemien saneerauskohteisiin Porvooseen ja Sipooseen. Hakijoilta odotamme: - Sähköasentajan koulutusta sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta sähköasennustöistä - Kuvienlukutaitoa, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ajatteluun - Käsityökaluja, mahdollisuus oman auton käyttöön lasketaan eduksi - Hyvää suomen kielen taitoa - Voimassaolevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja - Positiivista asennetta ja reipasta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Espoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maximus Oy Y-tunnus 1657669-6 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Maximus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa