Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uraa aloittava insinööri/mestari rakennusalalle Etsimme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle itseohjautuvaa ja tiimihenkistä vastavalmistunutta insinööriä tai mestaria, jolla kiireenkin keskellä pysyy hyvin langat käsissä! Johdettavat kohteet ovat saneerauskohteita. Keskeisiä taitoja ovat hyvät organisointitaidot sekä kyky pysyä aikatauluissa. Oma-aloitteisuus, täsmällisyys sekä korkea työmotivaatio ovat hakemiamme attribuutteja. Haettavan insinöörin/mestarin vastuuseen tulee mm. projektien aikataulujen suunnittelu, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Espoo rakennusala Espoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Espoo rakennussuunnittelu Espoo talonrakennus rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maximus Oy Y-tunnus 1657669-6 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri/mestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Maximus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02200 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus