Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme itsenäistä ja hitsaustaitoista rautarakennetyöntekijää teräsasennuksiin Porvooseen. Työt alkaa heti ja kestävät useamman kuukauden. Työturvakortti ja tulityökortti vaaditaan. Hitsausluokat mustalle raudalle lasketaan eduksi, kuten myös ymmärrys kuvista ja oma auto. Hae linkin kautta. https://maximus.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2661139 Lisätietoja Markus Kemell, 045 602 0009...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Porvoo asennus, huolto ja puhtaanapito Porvoo maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Porvoo talonrakennus asennus, huolto ja puhtaanapito maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maximus Oy Y-tunnus 1657669-6 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metalliasentaja / rautarakennetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Maximus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus