Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vakavaraiselle asiakasyrityksellemme LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle pitkäaikaisten projektien pariin linjasaneerauskohteisiin. Hakijalla tulee olla vankka useamman vuoden kokemus LVI-projektien suunnittelusta ja läpiviennistä. Työ on itsenäistä ja hakijalta edellytetään osaamista viedä projektit läpi alusta loppuun onnistuneesti. Omaat insinöörin tai teknikon koulutuksen, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyvyn itsenäiseen työskentelyyn, sillä ne ovat kulmakiviä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo päällikkötason positiot Espoo lvi-alan työt hallinto, yleiset toimistotyöt päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maximus Oy Y-tunnus 1657669-6 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Maximus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus