Duunitori suosittelee
Tuotannon työnjohtaja Parma Uurainen

Adecco Finland

Finland

Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vakavaraiselle asiakasyrityksellemme LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle pitkäaikaisten projektien pariin linjasaneerauskohteisiin. Hakijalla tulee olla vankka useamman vuoden kokemus LVI-projektien suunnittelusta ja läpiviennistä. Työ on itsenäistä ja hakijalta edellytetään osaamista viedä projektit läpi alusta loppuun onnistuneesti. Omaat insinöörin tai teknikon koulutuksen, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyvyn itsenäiseen työskentelyyn, sillä ne ovat kulmakiviä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo lvi-alan työt hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maximus Oy Y-tunnus 1657669-6 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Maximus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02200 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus