Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Software Developer

Attendo

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sisärakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme kirvesmiestä erityisesti alakattojen ja väliseinien tekoon. Työkohteet ovat liike- ja toimitilojen saneerauksia ja uudisrakentamista. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Hakijalta edellytetään 1-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvä asenne, kyky itsenäiseen työhön ja luotettavuus ratkaisevat. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä suoraan tilaajalle. Täytä hakemus linkin kautta. https://maximus.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=2650801...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maximus Oy Y-tunnus 1657669-6 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Maximus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa