Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme mattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyritys on rakennusliike, joka tekee uudis- ja korjausrakentamista erityyppisissä kohteissa. Mattoasentajan työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti mattojen asennus märkätiloihin. Lisäksi osaamisen mukaan muita rakennusalan töitä. Voit olla rakennusalan aloitteleva tekijä tai kokeneempi konkari. Eduksi reipas ote työhön ja hyvä fyysinen kunto. Tästä oikean asenteen omaavalla tekijälle vakiduuni ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Turku Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Turku talonrakennus Asennus, huolto ja puhtaanapito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mattoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut IntoJob Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus