Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Verena Apartments on 2015 perustettu huoneistomajoitusta tarjoava yritys Jyväskylän keskustassa. Tarjoamme kalustettuja asuntoja väliaikaiseen majoitustarpeeseen sekä kotimaisille että ulkomaisille loma- ja työmatkailijoille. Tarjoamme asuntoja myös pidempiaikaiseen majoitustarpeeseen mm. putkiremonttien tai pidempien työkomennusten ajaksi.

Laajennamme toimintaamme ja haemme tarvittaessa töihin kutsuttavaa majoitustyöntekijää. Työnkuvaan kuuluu huoneistojen siivousta, varausten käsittelyä, majoittujien vastaanottoa, asiakaspalvelua sekä kasvotusten että puhelimen, sähköpostin ja sosiaalisen median kautta. Työnkuvaa voidaan laajentaa hakijan kiinnostuksen ja osaamisen mukaan sisältämään myös markkinointia ja asiakashankintaa. Työtä on tarjolla riippuen huoneistojen varaustilanteesta.

Haemme reipasta, oma-aloitteista ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä. Olet hakemamme henkilö, mikäli asiakaiden tyytyväisyys on sinulle tärkeää ja selviät yllättävistäkin tilanteista positiivisella asenteella sekä hyvällä ongelmanratkaisukyvyllä. Haluat tehdä asiat hyvin ja kehittää toimintaa entistä paremmaksi. Omaat vähintään hyvän englannin kielen taidon. Muiden kielten taidot katsomme eduksi.

Me tarjoamme sinulle mukavan vaihtelevan työn jossa voit kehittää itseäsi ja yrityksen toimintaa. Työajat ovat jossain määrin sovittavissa joustavasti joten työ sopii myös opiskelijalle opintojen oheen.

Laita vapaamuotoinen hakemus cv:n kera osoitteeseen asiakaspalvelu@verenaapartments.net. Yhteydenotot puhelimitse arkisin 10-12 välillä numeroon 044-979 3133. Hakuaika on 23.10 saakka, mutta palkkaamme työntekijän heti sopivan löydyttyä. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Työnantaja: Verena Apartments Oy Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Sanne Aspors, 044 979 3133, asiakaspalvelu@verenaapartments.net Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Matkustajakodin hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Verena Apartments Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa