Duunitori suosittelee
Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Haetaan 1-2 henkilöä poromatkailuyritykseen. Haemme safarioppaita/asiakaspalvelijoita, aikaisempaa kokemusta porojen kanssa olemisesta ei vaadita. Tehtävänäsi on asiakkaista huolehtiminen safarin aikana, noutaa hotelleilta ja viedä takaisin, tarvittaessa auttaa pukemisessa. Tehtävälista on monipuolinen, nokipannukahvien keitosta, tarinankerronasta ja turinoinnista aina pieniin lumitöihin asti jne. Olet iloinen, avoin, sosiaalinen, et pelkää käyttää ääntä suurienkaan ryhmien kanssa ja englannin puhuminen ei tuota ongelmia, asiakkaat ovat kaikki ulkomaalaisia. Olet myös joustava ja osaat mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Venäjänkielen taidosta lisäpisteitä, mutta ei vaadita. Safareita järjestetään pitkin päivää aina iltaan saakka.
Tarjoamme mukavan työympäristön ja runsaasti ulkoilmaa :D
Tarjoamme myös asunnon tarvittaessa ja auton käyttöösi.
Ota yhteyttä niin kerromme tarkemmin tehtävistä.

Työnantaja: Reindeers Travels Oy Sijainti: Kotatie 1, 99830 SAARISELKÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Marraskuun puolen Yhteystiedot: SARA UULE-NIILES, Puh: 0503631111 posti@reindeerstravels.fi Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kotatie 1, 99830 SAARISELKÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Matkaopas/Safariopas, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Reindeers Travels Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Kotatie 1, 99830 SAARISELKÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa