Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan 1-2 henkilöä poromatkailuyritykseen. Haemme safarioppaita/asiakaspalvelijoita, aikaisempaa kokemusta porojen kanssa olemisesta ei vaadita. Tehtävänäsi on asiakkaista huolehtiminen safarin aikana, noutaa hotelleilta ja viedä takaisin, tarvittaessa auttaa pukemisessa. Tehtävälista on monipuolinen, nokipannukahvien keitosta, tarinankerronasta ja turinoinnista aina pieniin lumitöihin asti jne. Olet iloinen, avoin, sosiaalinen, et pelkää käyttää ääntä suurienkaan ryhmien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Inari matkailualan asiakaspalvelu Inari matkailualan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu Inari .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Matkaopas/Safariopas, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Reindeers Travels Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus