Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa 63 prosentista Suomen joukkoliikennematkoista. HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa: meidän liikenteessämme tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, ratikalla tai lautalla. Lisäksi HSL vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelusta. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on 380 ja olemme ylpeitä työstämme. Liity joukkoomme kehittämään helppoa, toimivaa ja luotettavaa Helsingin seutua.

Matkalippuja tarkastetaan kaikissa HSL -alueen joukkoliikennevälineissä ja koko Suomen junaliikenteessä. Tarkastajat myös opastavat matkustajia matkantekoon liittyvissä asioissa sekä tekevät lippulajitutkimuksia.

Tule meille

MATKALIPPUJEN TARKASTAJAKSI

Etsimme tehtävään asiakaspalvelusta ja joukkoliikenteestä kiinnostuneita henkilöitä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta ja vähintään 20 vuoden ikää, erinomaista terveyttä, hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, paineensietokykyä ja neuvokkuutta. Olet rehellinen ja luotettava, sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne ja halu tehdä työtä erilaisten ihmisten parissa.

Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työn tekemistä tukee käytännön ruotsi ja englanti sekä muu kieliosaaminen.

Kuusi viikkoa kestävä tarkastajakurssi alkaa 23.1.2017. Teoriakoulutuksen jälkeen alkaa kuuden kuukauden pituinen työssäoppimisjakso.

Tehtävän palkkaus koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta (2048,04 euroa/kk), henkilökohtaisesta lisästä, aiemman työkokemuksen perusteella maksettavasta lisästä ja työaikakorvauksista. Kurssin ajalta maksamme 1 613 euron kurssirahan.

Liitä CV hakemukseesi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja hyvät henkilöstöedut.

Web-osoite: http://www.hsl.fi Työnantaja: HSL Helsingin seudun liikenne-kuntayhtymä Sijainti: Elielinaukio 3, 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 23.01.2017, 23.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävistä antavat arkisin klo 8.15-16.00 tarkastusesimiehet Sanna Hirvi, puh. 09 4766 4179, Jaana Juvonen, puh. 09 4766 4180 ja Kaisa Maijala, puh. 050 412 1930. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hsl.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HSL-51-9-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Elielinaukio 3, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Matkalippujen tarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HSL Helsingin seudun liikenne-kuntayhtymä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Elielinaukio 3, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa