Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Matkailukeskus Rauhalahti on viiden tähden leirintäalue, jossa on 10 ympärivuotista lomahuvilaa, 70 kesäkäyttöistä mökkiä sekä 237 sähköllistä vaunupaikkaa ja laaja teltta-alue. Haemme joukkoomme talvikaudeksi iloista, ahkeraa ja joustavaa siivoojaa. Työtehtäviin kuuluu alueen lomahuviloiden viikonloppusiivous. Työtehtävät vaativat huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta, asiakasystävällisyyttä sekä hyvää terveydentilaa. Alan työkokemus katsotaan eduksi, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuopio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Matkailukeskus Rauhalahti Oy Y-tunnus 2471591-6 Toimiala Matkatoimistojen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leirintäaluetyöntekijä / siivous (tuntityöntekijä), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Matkailukeskus Rauhalahti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus