Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Matkailukeskus Rauhalahti on viiden tähden leirintäalue, jossa on 10 ympärivuotista lomahuvilaa, 70 kesäkäyttöistä mökkiä sekä 237 sähköllistä vaunupaikkaa ja laaja teltta-alue. Haemme joukkoomme talvikaudeksi iloista, ahkeraa ja joustavaa siivoojaa. Työtehtäviin kuuluu alueen lomahuviloiden viikonloppusiivous. Työtehtävät vaativat huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta, asiakasystävällisyyttä sekä hyvää terveydentilaa. Alan työkokemus katsotaan eduksi, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuopio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Matkailukeskus Rauhalahti Oy Y-tunnus 2471591-6 Toimiala Matkatoimistojen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leirintäaluetyöntekijä / siivous (tuntityöntekijä), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Matkailukeskus Rauhalahti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus