Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Matkailukeskus Rauhalahti on viiden tähden leirintäalue, jossa on 10 ympärivuotista lomahuvilaa, 70 kesäkäyttöistä mökkiä sekä 237 sähköllistä vaunupaikkaa ja laaja teltta-alue.

Haemme joukkoomme talvikaudeksi iloista, ahkeraa ja joustavaa siivoojaa. Työtehtäviin kuuluu alueen lomahuviloiden viikonloppusiivous.

Työtehtävät vaativat huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta, asiakasystävällisyyttä sekä hyvää terveydentilaa. Alan työkokemus katsotaan eduksi, ajokortti välttämätön.

Työ on osa-aikaista, työtunteja pääasiassa viikonloppuisin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikkaa voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemukset toimitetaan 28.10.2016 mennessä osoitteeseen:

sales@visitrauhalahti.fi

tai

Matkailukeskus Rauhalahti
Katja Halonen
Rauhankatu 3
70700 Kuopio

Web-osoite: http://www.visitrauhalahti.fi Työnantaja: Matkailukeskus Rauhalahti Oy Sijainti: Rauhankatu 3, 70700 KUOPIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: sales@visitrauhalahti.fi tai Matkailukeskus Rauhalahti Katja Halonen Rauhankatu 3 70700 Kuopio Hakemukset: sales@visitrauhalahti.fi tai Matkailukeskus Rauhalahti Katja Halonen Rauhankatu 3 70700 Kuopio Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rauhankatu 3, 70700 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Matkailukeskus Rauhalahti Oy Y-tunnus 2471591-6 Toimiala Matkatoimistojen toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

747 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

-25 000 € -25 %

Liikevoitto-%

-3 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leirintäaluetyöntekijä / siivous (tuntityöntekijä), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Matkailukeskus Rauhalahti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Rauhankatu 3, 70700 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa