Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MATINKYLÄN APTEEKKI ESPOOSSA hakee teknistä työntekijää. Apteekkimme sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Arvostamme positiivista ja palveluhenkistä asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn unohtamatta tiimipelaamisen taitoa. Toivomme, että olet työssäsi innostunut ja innostava. Työ sisältää kassapalvelua, tavaralogistiikkaa, myyntihyllyjen ylläpitoa sekä keräilyä reseptipalvelussa. Työ on koko- tai osapäiväistä sopimuksen mukaan. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Matinkylän apteekki Y-tunnus 1386011-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Matinkylän Apteekki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus