Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Stena Recycling Finlandille ammattitaitoista materiaalinkäsittelyn koneenkuljettajaa Tarvasjoelle. Stena vahvistaa osaamistaan Tarvasjoen yksikössä, jonka johdosta haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja työkokemusta omaavaa koneenkuljettajaa. Päätehtävänä on materiaalien lajittelu/käsittely Sennebogen-materiaalikoneella. Tehtävään kuuluu myös muut yksikön materiaalin vastaanottoon ja käsittelyyn liittyvät tehtävät. Koneenkäsittelytaitojen lisäksi suotavaa olisi materiaalituntemus, koneesta jalkautuminen tarvittaessa ja muiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tarvasjoki kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Materiaalikoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Pori Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tarvasjoki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus