Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MAARAKENNUSKONEENASENTAJA Haemme nyt Seinäjoen toimipisteeseemme raskaskoneasentajaa maarakennuskoneiden huolto- ja korjaustehtäviin. Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Länsisaari 040 9010 743 Lähetä vapaamuotoinen hakemus ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. Mateko Oy

Mateko Oy toimii maarakennuskonekaupan alalla maahantuojana, markkinointi- ja jälleenmyyntiyhtiönä. Yhtiön pääedustuksia ovat Euroopan suurimman maasiirtokoneiden valmistajan JCB:n tuotteet....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Seinäjoki raskaan kaluston käyttö Seinäjoki raskaan kaluston käyttö Seinäjoki kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö Seinäjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mateko Oy Y-tunnus 1069161-8 Toimiala Kaivos- ja rakennuskoneiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennuskoneenkuljettaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Mateko Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus