Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Maskun kunnassa on haettavana yhteysjohtajan viransijaisuus ajalle 1.11.2016-30.9.2017. Yhteysjohtaja toimii mm. kunnan henkilöstö- ja työsuojelupäällikkönä. Lisäksi hän hoitaa kunnan työllisyysasiat sekä toimii kunnan varautumisen ja turvallisuuden yhdyshenkilönä. Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Maskun kunnalle osoitetut hakemukset tulee toimittaa viimeistään 21.10.2016 kello 16 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen http://www.kuntarekry.fi (työavain 117892)....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Masku määräaikainen Masku johtajapositiot määräaikainen Masku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maskun kunta Y-tunnus 0204064-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhteysjohtajan viransijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Maskun kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Masku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa