Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Johdin on Suomen suurin vähittäiskaupan myynninedistämiseen keskittynyt täyden palvelun markkinointitoimisto. Teemme kuluttajaa aktivoivaa markkinointia lähellä ostopäätöshetkeä sekä valtakunnallisia toimenpiteitä, jotka näkyvät suoraan myynnissä. Johdin on perustettu vuonna 2002 ja työllistämme tällä hetkellä noin 700 henkilöä maanlaajuisesti. Vuosittain teemme tuhansia tuote-esittelyitä ympäri maan. Nyt etsimmekin vahvistusta Turun alueelle Tuote-esittelijänä sinulla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Turku maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Markkinointitoimisto Johdin Oy Y-tunnus 1925435-0 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Riopro Oy, Suomen Suosittelijat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konsulentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Markkinointitoimisto Johdin Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa