Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Johdin on Suomen suurin vähittäiskaupan myynninedistämiseen keskittynyt täyden palvelun markkinointitoimisto. Teemme kuluttajaa aktivoivaa markkinointia lähellä ostopäätöshetkeä sekä valtakunnallisia toimenpiteitä, jotka näkyvät suoraan myynnissä. Johdin on perustettu vuonna 2002 ja työllistämme tällä hetkellä noin 700 henkilöä maanlaajuisesti. Vuosittain teemme tuhansia tuote-esittelyitä ympäri maan. Nyt etsimmekin vahvistusta Turun alueelle Tuote-esittelijänä sinulla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Turku maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Markkinointitoimisto Johdin Oy Y-tunnus 1925435-0 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Riopro Oy, Suomen Suosittelijat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konsulentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Markkinointitoimisto Johdin Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus