Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme Markkinointipäällikköä (sijaisuus)

hoitamaan Vaasan ydinkeskustan kauppakeskusten Rewell Center ja HS Centerin sekä Vaasan seudun Matkailun, Shopping Vaasan, markkinointitoimintoja. Työtehtäviin kuuluu vastata markkinointisuunnitelmien laatimisesta ja toteuttamisesta, tiedottamisesta, tapahtumien ja kampanjoiden koordinoimisesta, mediamyynnistä, sekä yhteydenpidoista liikkeisiin ja yrittäjiin.

Etsimme innostunutta ja motivoitunutta henkilöä mielenkiintoisiin ja vastuullisiin markkinointi- ja myyntitehtäviin. Työn kautta on mahdollisuus saada monipuolista kokemusta.

Toivomme, että sinulla on opiskelutaustaa ja ymmärrystä markkinoinnista ja myös myyntiin liittyvistä prosesseista. Kyky itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön on erittäin tärkeää. Olet luonteeltasi energinen, positiivinen ja aikaansaava persoona. Tartut reippaalla otteella tehtävään kuin tehtävään. Puhut sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia. Muut kielet ovat eduksi.

Tehtävä on äitiyslomasijaisuus ja täten määräaikainen. Työn kesto on 24.10.2017 saakka, mahdollisesti pidempään.

Työ alkaa mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää 28.10.2016 klo 12.00 mennessä lähettämällä hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi sähköpostilla: max.jansson@visitvaasa.fi. Hakemukset tulee olla muodossa PDF (ei word- tai jpg-muodossa).

Lisätietoja tehtävästä: Max Jansson puh 0405335083 tai max.jansson@visitvaasa.fi

Työnantaja: Vaasan seudun Matkailu Oy/ Vasaregionens Turism Ab Sijainti: PL 1003 (Rewell Center 223), 65101 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Max Jansson, puh 0405335083, sähköposti: max.jansson@visitvaasa.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2017 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: PL 1003 (Rewell Center 223), 65101 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan seudun Matkailu Oy/ Vasaregionens Turism Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2017. Työpaikka sijaitsee osoitteessa PL 1003 (Rewell Center 223), 65101 VAASA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa