Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Markkinointipäällikköä (sijaisuus) hoitamaan Vaasan ydinkeskustan kauppakeskusten Rewell Center ja HS Centerin sekä Vaasan seudun Matkailun, Shopping Vaasan, markkinointitoimintoja. Työtehtäviin kuuluu vastata markkinointisuunnitelmien laatimisesta ja toteuttamisesta, tiedottamisesta, tapahtumien ja kampanjoiden koordinoimisesta, mediamyynnistä, sekä yhteydenpidoista liikkeisiin ja yrittäjiin. Etsimme innostunutta ja motivoitunutta henkilöä mielenkiintoisiin ja vastuullisiin markkinointi- ja myyntitehtäviin. Työn kautta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi päällikkötason positiot määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan seudun Matkailu Oy/ Vasaregionens Turism Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus