Duunitori suosittelee
Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lappeenrannan Urheilu-Miehet ry (LUM) on vakavarainen yleisurheilun erikoisseura, joka on perustettu v. 1906. LUM on perinteikäs kasvattajaseura ja vahva tapahtuma- ja kisajärjestäjä. LUM:n yleisurheilukouluissa on yli 500 lasta ja seuran jäsenmäärä on 860. LUM tarjoaa monipuolista yleisurheiluosaamista niin nuoriso- kilpa- kuin kuntourheilussa. Seura kuuluu Suomen Urheiluliiton superluokan seuroihin. Seuran markkinoinnin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Lappeenranta markkinointi Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut LUM ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus