Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

sTarvitaan vakavahenkinen ja stabiili markkinointiviestinnän osaaja. Paitsi että tuollaista ei ole ja semmoinen ei muutenkaan soveltuisi meille, niin käy ihan semmoinen vilkashenkinen tättähäärä, jolla on noin 100 vuotta kokemusta kaikenlaisista hienoista markkinointitehtävistä. Mielellään marinoituna esimieskokemuksella tai vahvalla tiimipeluritaustalla. Hommahan nimittäin on semmonen, että pitäisi osata kaikesta kaikki ja lisäksi kyetä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki markkinointi Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Wannado Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa