Duunitori suosittelee
Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt Markkinointiassistenttia toimistoomme Porvooseen Sessak Oy on kasvava valaisinalan perheyritys, joka palvelee asiakkaita Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Toimistomme ja varastomme sijaitsevat Porvoossa. Haemme nyt markkinointiassistenttia avustamaan erilaisissa markkinointi- ja toimistotehtävissä. Markkinointiassistentin tehtäviin kuuluu esimerkiksi - Tuotesivujen tekeminen ja pakkauslaatikoiden suunnittelu - Tuki markkinointimateriaalin suunnittelussa ja tekemisessä - Tuki tuotteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Porvoo markkinointi Porvoo hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi Porvoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sessak Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa