Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt Markkinointiassistenttia toimistoomme Porvooseen Sessak Oy on kasvava valaisinalan perheyritys, joka palvelee asiakkaita Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Toimistomme ja varastomme sijaitsevat Porvoossa. Haemme nyt markkinointiassistenttia avustamaan erilaisissa markkinointi- ja toimistotehtävissä. Markkinointiassistentin tehtäviin kuuluu esimerkiksi - Tuotesivujen tekeminen ja pakkauslaatikoiden suunnittelu - Tuki markkinointimateriaalin suunnittelussa ja tekemisessä - Tuki tuotteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Porvoo markkinointi Porvoo hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sessak Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus