Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LEDVANCE on maailman johtava innovatiivisten valaistustuotteiden ja kodin älykkäiden valaistusratkaisujen (Smart Home) toimittaja. Ledvancen juuret ovat Osramin perinteisessä valaistusliiketoiminnassa, josta Ledvance eriytyi uudeksi itsenäiseksi valaistusalan yritykseksi 1. heinäkuuta. Uusi yhtiö yhdistää perinteisen yleisvalaistuksen ja tulevaisuuden valaistusteknologian. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.ledvance.fi. Asiakasyrityksemme LEDVANCE Oy hakee nyt kauttamme MARKKINOINTIASSISTENTTIA osaksi kansainvälistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa markkinointi Vantaa määräaikainen Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi määräaikainen Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Kallinen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa