Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Canorama Oy on toimistotekniikan ja yrityksien koko tietotekniikan alan erityisosaaja. Canoraman ja yhteistyöyritysten tuotteet edustavat alansa ehdotonta huippua. Canoraman liikevaihto vuodelta 2015 oli noin 20 MEUR ja henkilöstöä on tällä hetkellä yhteensä 120 henkilöä eri toimipisteissä: Helsingissä, Järvenpäässä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Kauhajoella, Kokkolassa, Kuusamossa, Pietarsaaressa, Riihimäellä, Seinäjoella, Tampereella ja Ylivieskassa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kokkola markkinointi Kokkola hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi Kokkola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Canorama Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola , osoitteessa Rantakatu 16, 67100 KOKKOLA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa