Duunitori suosittelee
Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Canorama Oy on toimistotekniikan ja yrityksien koko tietotekniikan alan erityisosaaja. Canoraman ja yhteistyöyritysten tuotteet edustavat alansa ehdotonta huippua. Canoraman liikevaihto vuodelta 2015 oli noin 20 MEUR ja henkilöstöä on tällä hetkellä yhteensä 120 henkilöä eri toimipisteissä: Helsingissä, Järvenpäässä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Kauhajoella, Kokkolassa, Kuusamossa, Pietarsaaressa, Riihimäellä, Seinäjoella, Tampereella ja Ylivieskassa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kokkola markkinointi Kokkola hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Canorama Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kokkola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus